Propojte RAYNET s Freelem a usnadněte si organizaci práce

 
RAYNET spojuje síly s dalším parťákem – nástrojem pro řízení projektů Freelo. U Obchodních případů teď můžete vidět jednotlivé úkoly a to-do listy z Freela.

Jak to přesně funguje

Jakmile oba systémy propojíte, objeví se vám v Obchodních případech nová záložka Freelo. Pomocí ní si Obchodní případ spojíte s libovolným projektem, který ve Freelu evidujete. Nebo si nový projekt vytvoříte přímo v RAYNETu.

Po spojení s projektem se v Obchodním případu objeví nástěnka se všemi úkoly a to-do listy, které se k danému projektu vztahují. Úkoly pak jednoduše rozdělíte konkrétním členům týmu, kteří je budou postupně plnit a vesele odškrtávat. Nové úkoly si obchodníci vytvoří klidně přímo v RAYNETu.

 

Pro vás to znamená:

  • perfektní přehled o stavu obchodních případů – vždy víte, co je potřeba udělat dál i na čem daný obchod stojí,
  • lepší organizace – rozdělené úkoly si v rámci týmu najdou snadněji svého příjemce,
  • větší transparentnost – ve Freelu uvidí obchodní historii klienta i ti, kdo do RAYNETu nemají přístup.

Prozkoumejte, co všechno Freelo umí. Prvních 14 dní u nich máte zdarma.

"Skrz jednu aplikaci se rychle dostanu do druhé"

Janu Markovi propojení Freela s RAYNETem šetří čas. V RAYNETu mu vyhovuje, že může stejný Freelo projekt napárovat s více Obchodními případy klienta.

Složitější zakázky řešíme jako samostatné projekty, a právě pro tyto případy se nám integrace s RAYNETem moc hodí. Máme tak kontrolu nad jednotlivými výstupy projektu a víme, že klient dostává to, na čem jsme se dohodli. 

Jan Marek, Česká cesta, spol. s r.o.

Jan Marek

 

Co uvidíte ve Freelu?

Aplikace doporučujeme propojit oboustranně. Uživatelům, kteří primárně pracují s Freelem, nabídne propojení rychlý obchodní kontext

Ve Freelu se po aktivaci integrace objeví na detailu projektu záložka RAYNET. Projekt lze napojit na Klienta a v tu chvíli ve Freelu uvidíte základní informace o Klientovi, Historii aktivit a Obchodní případy, na které se dá přímo do RAYNETu prokliknout. 

 

Koukněte na videonávod, jak RAYNET a Freelo propojíte krok za krokem:

 

Mrkněte na naše společné webináře 

Chcete se dovědět více o Freelu a jak z našeho propojení vytěžit co nejvíce? Připravili jsme pro vás hned dva webináře. Zjistíte, jak snadno používat RAYNET i Freelo a zjednodušit si tak práci ve vašem týmu. 

➡ Webinář Freelo & Raynet – Od poptávky k úspěšně dotaženému projektu
➡ Souboj Freelo vs. RAYNET: nejlepší business tipy