Z chaosu řád. Nastavte si nově notifikace podle sebe!

 
Konečně jsme vylepšili notifikace tak, aby vás neotravovala každá hloupost, ale chodilo vám jen to, co vás doopravdy zajímá. A hlavně, každý uživatel si nově může nastavit notifikace sám – pokud to admin účtu povolil.

Dosud notifikace nastavoval pouze administrátor, a to pro všechny uživatele. Nově si ale můžete notifikace nastavit sami podle svých potřeb i jako uživatelé, pokud to máte od administrátora povoleno. 

Pořádně rozšířené možnosti notifikování

Notifikace se nově spravují na dvou místech. Uživatelé si nastavují pravidla pro notifikace v sekci "Můj profil > "Notifikace". Administrátor definuje výchozí podobu notifikací (ke které se můžete kdykoliv vrátit) klasicky v globálním "Nastavení" v sekci "Notifikace".

Pravidla si určujete pro jednotlivé skupiny záznamů, konkrétně:

  • Klient, kontaktní osoba, lead
  • Obchodní případ, nabídka, objednávka, projekt, faktura
  • Aktivity
  • Knihovna dokumentů
  • Ostatní

U každé skupiny pak můžete zvolit způsob notifikování:

  • zprávou přímo v RAYNETu,
  • e-mailem,
  • mobilní appkou,
  • nebo souhrnným e-mailem – o kterém si povíme více na dalších řádcích.
 

Souhrnný e-mail

Méně důležité změny si nechte posílat souhrnným e-mailem 1x denně v určený čas, například každé ráno v 9:00. Sloučením novinek do jednoho e-mailu se vyhnete datovému balastu a je to mocná změna, jak mít přehled, ale zároveň se neutopit v záplavě e-mailů.

Prohlížečové notifikace

Máte rádi desktopové push notifikace? K dispozici máte od teď i oznámení v prohlížeči, která se zobrazují v rohu vaší obrazovky i tehdy, když je prohlížeč minimalizovaný na pozadí. Pokud například využíváte k surfování Google Chrome, notifikace si spustíte v Nastavení, kde kliknete na Nastavení webu a u Oznámení zvolíte Povolit.

Vymazlenější design a rychlejší přístup k novinkám

Samozřejmě jsme se snažili vyladit i design a udělat notifikace o trošku hezčí. Nově se vypisují ve zjednodušeném panelu, kde se dozvíte všechno důležité. 

Notifikace si stále můžete rozkliknout i ve velkém okně, kde lze i nadále tak, jak jste zvyklí, filtrovat, provádět hromadné akce a číst si podrobné informace k jednotlivým změnám. (Á propos, pokud se chcete zjednodušenému zobrazení vyhnout, klikněte na ikonu ozubeného kolečka a změňte si výchozí nastavení;)