Vyvoněli jsme 3 části RAYNETu, mrkněte na ně 😉

 
Pokračujeme v úpravách designu našeho CRM. Aby se vám s ním pracovalo zase o kousek lépe. 🙂 Načančali jsme Produkty, Ceníky a Dokumenty. A s novým vzhledem přichází i další funkce.

Proč je měníme? 

V RAYNETu jsme tak trochu posedlí skvělým uživatelským zážitkem a metodou Kaizen, tedy postupným vylepšováním. Proto jsme se pustili do úprav 3 částí našeho CRMka, pečlivě je otestovali s řadou early adopters (ještě jednou velký dík všem, kteří se přihlásili k testování a pomohli nám vychytat mouchy 🪰 ) a teď je přinášíme všem. 🎉

Co se mění

  1. Produkty
  2. Ceníky
  3. Dokumenty

Stručně a jasně:

  • Kompletně jsme překopali grafiku. Nový vzhled je modernější, přehlednější a lépe čitelný. 👀
  • přidali jsme možnost tvorby poznámek u každého záznamu #BarevneListeckyProVsechny 🙂
  • … a vše ostatní je v novém kabátě (diskuze, tabulky, seznamy, přílohy atd.). 🆕

Podívejme se blíže na to, co se změnilo, přesunulo a vylepšilo. ⬇️ 

Produkty

To nejdůležitější jsme posunuli tak, ať vás to cvrnkne do nosu. 👃 Na první pohled tak vidíte třeba název produktu, jeho cenu, sazbu DPH nebo náklady

Nový panel

V panelu níže pak můžete sledovat Zařazení v cenících, Historii prodeje produktu nebo Odběratele produktu.

 

Změnou prošla i celá pravá část, která je mnohem přehlednější. Snadno si přidáte obrázek produktu nebo přílohy, můžete změnit kategorii, přidat štítek nebo se podívat na vaše prodeje.

 

Poznámky

Úplně novou funkcí jsou poznámky. Ke každému produktu si můžete přidat poznámky a doplnit tak důležitý kontext. Detailně je pro vás do nápovědy popsala naše skvělá Terka z podpory, podívejte se.  

 

Ceníky

Stejným faceliftem jako Produkty prošla také sekce Ceníky. Zůstává jednoduchost a přehlednost, přidáváme barevné označení kategorií, štítky a poznámky. 

Nový ceník


Dokumenty

Do třetice všeho dobrého – Dokumenty. Vylepšili jsme navigaci a práce se soubory je o kus rychlejší.

 

Detaily a podrobnosti o jednotlivých souborech a složkách jsou teď o dost přehlednější. Soubory si můžete seřadit třeba podle velikosti nebo poslední úpravy. Nebo na první pohled ověřit vlastníka souboru. Díky novému bočnímu panelu snadno upravíte název, nahrajete novou verzi nebo třeba přidáte štítek. 

Vylepšení dostala i navigace na úrovni složek. Cestu strukturou složek vidíte přehledně a i když je vaše složková struktura hluboká jako Macocha, neztratíte se. 🙂

Co nás fakt hodně baví (a věříme, že bude i vás 😉), je možnost napojit si Google Disk přímo do RAYNETu. 

 

Pokud by vám ze začátku cokoliv nesedělo, můžete si jednoduše vzhled Produktů a Ceníků přepnout na ten původní. Tuto možnost vám budeme držet několik následujících týdnů.

 

Víme, že změn je mnoho. Nemusíte se ale bát… bude jich mnohem více. 😀 Design RAYNETu budeme postupně měnit i v dalších částech, do konce roku určitě stihneme minimálně Aktivity.