RAYNET 2.0: Další etapa změny raynetího designu je na světě

 
Na podzim jsme vydali první výstupy projektu RAYNET 2.0, který má jasný cíl: Zužitkovat všechno, co jsme byli schopni za 8 let společné cesty načerpat a posunout RAYNET o světelný rok dopředu. A ve čtvrtek se RAYNET posune zase o kus dál.

Tentokrát se design RAYNETu promění docela hodně. Protože ale víme, jak bolí každá změna nástroje, který už má člověk osahaný,  udělali jsme maximum pro to, abyste vše našli přesně tam, kde jste zvyklí.

Zároveň “nový RAYNET” už 2 týdny používá 150 uživatelů (z řad Early adopters) a jejich zlepšovací návrhy jsme už zapracovali do čtvrteční verze, tak aby byla vaše zkušenost co nejlepší.

Pojďme spolu projít jednotlivé změny.

1 - Expandovatelné menu

Díky tomu, že nové Menu je možné schovat, získáte v aplikaci více pracovního prostoru. To ocení hlavně uživatelé s menší šířkou displeje.

 

2 - Zbrusu nová nástěnka

V RAYNETu teď najdete daleko více flexibilní Nástěnku, kterou si přizpůsobíte, jak jen budete potřebovat. Navíc si na ni můžete přidat některý ze 4 nových panelů:

  • Moje výsledky
  • Výsledková tabule
  • Srovnání výsledků
  • Otevřené obchodní případy
Nová nástěnka

3 - Nová administrace

Přepracovali jsme také celé Nastavení, jehož vzhled je teď o poznání čistší. 

Nové nastavení

4 - Nové technologie

Pod novým vzhledem se skrývají také nejnovější dostupné technologie, které nebudou brzdit další vývoj RAYNET CRM, aplikace bude rychlejší, stabilnější a bezpečnější.

První změny designu RAYNET CRM jsme přinesli na podzim loňského roku, teď v nich pokračujeme a doufáme, že nejpozději na jaře 2021 bude RAYNET 2.0 hotov. V tomto článku můžete nahlédnout více pod pokličku celého projektu.