Balík RAYNETích novinek: Strom viditelnosti, Smart Launcher a další vylepšení

 
Vezeme pořádný balík novinek 📦, které jsme v posledních měsících přidali do RAYNETu. Vedle Stromu viditelnosti je to třeba možnost nahlížení do Historie změn záznamů nebo funkce Smart Launcher pro snadnější vyhledávání.

1. Strom viditelnosti 🌳👥

Jedná se o nový nástroj pro administrátory, kteří nastavují, k jakým informacím mají uživatelé přístup. Začne se vám nabízet, pokud máte 10 a více uživatelů.

Hlavní výhoda Stromu viditelnosti je možnost vytvořit hierarchickou strukturu práv ve firmě, kdy jednotlivé uživatele můžete shlukovat do skupin podle toho, na co mají či nemají práva.

Abyste mohli Strom viditelnosti používat, stačí si otevřít Nastavení aplikace a v sekci Bezpečnost tuto funkci AKTIVOVAT.

 

Ale nebojte, toto je jen rychlá ukázka. Seznámit se s funkcí dopodrobna můžete v tomto článku s videonávody.

2. Historie změn záznamů 🕐📋

Dále teď máte jako administrátoři ve svém CRM účtu možnost podívat se na historii veškerých změn, které v něm uživatelé provedli, a to až půl roku zpětně.

Historii najdete v Nastavení aplikace pod záložkou Bezpečnost. A pomocí rychlých filtrů nad seznamem si můžete vyhledání upřesnit. Takže zjistit, jaké záznamy v poslední době uživatel editoval, je nyní opravdu hračka.🕵️ 😀

K posledním změnám se můžete dostat i přes detailní kartu záznamu, který vás zajímá (např. Klienta, Obchodní případ aj.). Konkrétně kliknutím na tři tečky, dále na Bezpečnost a tlačítko Zobrazit historii změn. Uvnitř najdete informace o tom, jakou změnu, kdy, a jaký uživatel provedl na tomto záznamu.

 

3. Rychlé vyhledávání díky funkci Smart Launcher 🔍

Nové vylepšené vyhledávání Smart Launcher je podobné Spotlightu, který možná znáte z Macu. Kromě vyhledávání umožňuje rychlejší pohyb v CRMku – od vytvoření otevření záznamu až po okamžitý přechod do Nastavení.

Smart Launcher spustíte, když kliknete na pole s Fulltext vyhledáváním v hlavním menu nebo když stisknete dvakrát klávesu SHIFT. *shift, shift* 👉 zkuste to! ⌨️ Při hledání vám vyhledávač výsledky našeptá a vy si buď hned vyberete, nebo zobrazíte kompletní výpis ve velkém okně.

 

Navíc umí i zkratky. Mrkněte na video, kde to ukazujeme v praxi. 👇

 

4. Změna typu Aktivity 🔄

Všimli jste si, že je zakládání nové Aktivity ještě svižnější? Když z kalendáře vytváříte Aktivitu, nově se rovnou otevře okno pro její založení. Jako výchozí typ (například Schůzka nebo Úkol) se nastaví ten, který byl při vytváření použitý jako poslední. To lze ale libovolně měnit.

I po uložení můžete dodatečně typ Aktivity upravit, a to na detailní kartě záznamu. Ve videu ukazujeme změnu přes "tři tečky", ale jde to i přes šipku vedle názvu typu Aktivity v levém horním rohu.

Jestli už máte kartu při vytváření záznamu vyplněnou, po změně typu Aktivity se prostředí upraví aktuálně zvolenému typu Aktivity. Vyplněná pole a účastníci ale zůstanou.

 

5. Skenování vizitek do Leadů 🎫📲

Skenujete vizitky přes naši mobilní aplikaci? Zkuste si cvaknout třeba i patičku e-mailu. A jakmile údaje naskenujete a potvrdíte, že se rozřadily správně, můžete si vybrat, jestli je uložíte jako Kontaktní osobu, Klienta nebo nově jako Lead.

 

Mobilní appka se ale taky posunula například o:

  • Otevírání CRM-kových URL – Nově si můžete v mobilce otevřít libovolný záznam skrze URL odkaz ze CRMka (například z notifikačního e-mailu nebo ze Slacku).
  • Při přidávání nového Klienta teď na poli IČ funguje našeptávání z rejstříku firem, takže stačí zadat pár znaků a mobilní appka automaticky doplní další údaje.
  • V detailu Nabídky je nyní možné si stáhnout export nabídky s obrázky / popisy produktů v PDF formátu.

Další novinky v CRMku:

Vlastní tiskové šablony pro aktivity
  • Rozplánování aktivit – do seznamových pohledů jsme přidali možnost rozplánování aktivit, a to i více uživatelům CRMka najednou.
 
  • Vypnutí Nabídky a Objednávky – Nepoužíváte v RAYNETu Nabídky nebo Objednávky? Administrátor je může odebrat, takže se tyto záznamy skryjí napříč celým CRMkem.
Vypnutí nabídky a objednávky
  • Integrace s APUtime, který zpřístupňuje a zjednodušuje procesní řízení.
  • Integrace s účetním systémem Money ERP.
  • Integrace s informačním a ekonomickým systémem HELIOS iNuvio.

 

A co nevidět spustíme jednu velkou 💣, která posune vaši produktivitu na novou úroveň. S early adoptery ladíme poslední detaily a už brzy vám dáme vědět víc. #automatizace-coming-soon