RAYNET 2024 –⁠⁠⁠⁠⁠ ještě lepší, než jsme čekali 🤩

 
Podívejte se s námi na přehled novinek, které pro vás v RAYNETu letos připravujeme.

RAYNET letos oslaví 20 let fungování. I když jsme toho zvládli s vaší podporou docela dost, pořád nás neopustil silný pocit, že jsme vlastně teprve na začátku. Nepotrpíme si na dlouhý vzpomínací patos, tak si jen chceme rychle připomenout dvě zásadní inovace loňského roku. Hlavně vám ale chceme ukázat, co čeká RAYNET CRM letos. 

Zásadní inovace RAYNETu v roce 2023

Mobilní aplikace

Od píky jsme předělali mobilní aplikaci, aby vás bavilo ji používat. Moc díky za skvělé ohlasy a pokračujeme ve vylepšování! Pokud jste ji ještě nedejbože nezkoušeli nebo nemůžete najít odkaz ke stažení po koupi nového telefonu 😎, posíláme odkaz na Play Store a App Store.

Tohle je upgrade o 1000 %, obrovský skok v UX/UI, fakt tleskám.

Skvělá... super grafika i organizace oken, rozšířené funkce, výborná práce s kalendářem oproti předchozí verzi.

Všechny informace o nové “mobilce” si můžete přečíst na našem blogu nebo mrkněte do naší nápovědy.

Automatizace

Díky automatizacím pracuje RAYNET zase o trochu více za vás. Vytvoří automaticky úkol u nového leadu, založí follow-up ke schůzce nebo třeba upozorní na expiraci smlouvy. V RAYNETu jsme pro vaši inspiraci připravili přes 50 šablon, které pokrývají spoustu činností od zákaznické péče po správu leadů. A až budete mít chuť, vytvořte si vlastní. 🙂

K 16.2. evidujeme 51 223 spuštěných automatizací, které vykonaly práci za vás. 💪🏼 Podrobně se o automatizacích rozpovídal Zdeněk ve videu a článku, naše podpora vychytala všechny vaše možné dotazy a sepsala je do nápovědy.

Novinky pro letošní rok

Redesign pokračuje

První novinkou je kompletní přepracování detailních karet záznamů. Tato vizuální změna čeří naše vody už nějaký ten pátek, takže vás můžeme nechat nahlédnout pod pokličku.

Takto bude vypadat karta klienta nebo obchodní případ: 

Karta klienta
Obchodní případ

Nejde ale jen o nový design, každou kartu si budete moci libovolně upravit. Odebrat pole, přidat své vlastní, přidat celý nový panel, změnit pořadí záložek... whua... fakt se na to těšíme!  Prostě a jednoduše – RAYNET si budete moci mnohem více přizpůsobit tomu, jak ho sami používáte.

Inbox a outbox

RAYNET bude umět přijímat a odesílat emaily! Jednoduše si propojíte svůj e-mailový účet s RAYNETem, takže u každého zákazníka hned uvidíte e-mailovou komunikaci. Bez nutnosti něco ručně nebo jinak synchronizovat. 

Inbox

Stejně tak budete moci e-maily z RAYNETu rovnou odesílat (kdykoliv uznáte, že to bude rychlejší varianta, než využití vašich základních e-mailových aplikací). V plánu máme i různá chytrá nastavení. Detailní pohled vám přineseme v samostatném článku, nic vám neuplave. 🙂

Obchodní cíle

Tuhle funkci bychom klidně mohli nazvat “hrajeme na přání”.🙂 Mnozí z vás toužili po tom, aby bylo možné vyhodnocovat zobchodované objemy a jiná “KPIčka” (např. počet nových leadů, prodeje nového produktu apod.). Obchodní cíle přesně toto nabídnou a k nahlédnutí vám je posíláme už nyní.

Business goals

Nové cenové plány

Kromě informací o nových funkcích je také fér zmínit, že po dlouhé době budeme měnit cenu. V druhé polovině roku plánujeme zavedení 3 cenových plánů:

  • první z nich, START, chceme udělat ještě dostupnější, než dnes; bude pro malé týmy do 3 uživatelů a cena půjde dolů.
  • prostřední plán PROFESSIONAL umožní vytěžit potenciál RAYNETu na maximum; cena půjde o trochu výš a tento plán nabídne jako první řadu novinek, o kterých píšeme výše.
  • pro ty nejnáročnější máme verzi ENTERPRISE, která umožní využít ty nejvyšší limity a možnosti.
Cenové plány


RAYNET AI

Vlna AI šplíchá i na RAYNET a my na ní jedeme s chutí. Přirozená i umělá inteligence je nám vlastní 😎 a obě využíváme každý den. Možná ani nevíte, že AI vám pomáhá už nějakou dobu se správným přiřazením položek při skenování vizitek. V rámci AI novinek chystáme pro první polovinu roku pokročilejší funkce jako automatické shrnutí zápisu ze schůzky s klientem nebo získání nejdůležitějších informací o klientovi. A to je teprve začátek!

AI


Jedno je pro letošní rok jisté - bude to stát za to a bude to pro nás divoké 🙂 A tak to máme přesně rádi!

Tak ahoj zase brzy 👋🏻