[BRNO] 9 RAYNET tipů, kam na obchodní schůzku

[BRNO] 9 RAYNET tipů, kam na obchodní schůzku
Čeká vás cesta za klientem do Brna a potřebujete šikovné místo, kde se sejít. Připravili jsme 9 tipů, ať už potřebujete zasedací místnost, oběd na úrovni nebo neformální drink.

3 tipy na zasedačky

Když potřebujete prezentovat nový projekt větší skupině lidí, je ideální pronajmout si zasedací místnost.

COWO BRNO: komfort v centru

Rezervujte si zasedačku online v centru Brna. Zdroj: www.cowobrno.cz

Přímo v centru Brna se nachází klimatizovaná zasedačka s online rezervačním systémem. Pronájem v COWO BRNO stojí od 190 Kč za hodinu a v ceně je internet, projekční technika i vybavená kuchyňka.

IMPACT HUB Brno: sázka na jistotu

IMPACT HUB vám poslouží jako celodenní základna. Zdroj: Facebook Impact Hub Brno

Coworkingový prostor IMPACT HUB můžete znát i z Ostravy nebo Prahy. V Brně ho najdete poblíž hlavního nádraží, bez problémů je ale i doprava autem. Můžete zde nejen v klidu pracovat, ale také si vybrat a pronajmout jednu ze tří zasedacích místností.

  • ParkováníPřímo u HUBU
  • Kapacita - 8 - 24 osob
  • Otevřeno - Po - Pá 8:00 - 18:00

Otevřená zahrada: v centru, přesto v zeleni

Schůzka nebo konference v Otevřené zahradě bude netradiční. Zdroj: www.otevrenazahrada.cz

Pokud je vám blízká ekologie nebo chcete vyzkoušet něco nového, pronajměte si jednu ze dvou zasedacích místností v Otevřené zahradě. Vzdělávací centrum uprostřed parku na ulici Údolní nabízí absolutní klid a zároveň špičkový servis. Nevýhodou je pouze vzdálenější parkoviště.

3 tipy na dobrý oběd nebo kávu

Podniků, které jsou vhodné k byznysové schůzce, není mnoho. Musí totiž poskytovat dostatek soukromí, být luxusní, ale příjemné. V Brně jsme vytipovali tři, které tyto podmínky splňují. A samozřejmě mají wi-fi. 

Jedna Báseň: dvě možnosti na celý den

Jedna báseň na dvou místech v Brně. Zdroj: www.jedna-basen.cz

Kavárna poblíž Janáčkova divadla je dobrou základnou pro celodenní práci. Oddělené boxy zajišťují potřebné soukromí pro obchodní schůzku, přes oběd tu však bývá rušno. V létě můžete posedět na zahrádce.
Stejnojmenná sesterská restaurace se nachází také v Bohunicích kousek od sjezdu z dálnice. Pohodlně tu zaparkujete a pokud Brnem jen projíždíte, je to ideální volba.

Jakoby: stylová restaurace na úrovni

Vezměte klienta na dobrý oběd. Zdroj: Facebook Jakoby

Kvalitní restauraci v centru Brna doporučujeme na oběd nebo večeři s obchodním partnerem. Byznysová jednání zde ostatně často probíhají. Pokud po schůzce budete chtít pokračovat neformálněji, můžete vyzkoušet některý z desítek malých podniků, které v okolí Jakubského náměstí jsou. Naše tři doporučení najdete na konci článku.

Café Placzek: není co řešit

Pro obchodní schůzky doporučujeme klidné horní patro. Zdroj: Facebook Placzek

Na kávu spojenou s obchodem je jediná odpověď - Café Placzek. Elegantní interiér, široká nabídka a především klidné patro s maximálním soukromím. V létě je k dispozici i zahrádka na pěší zóně a celoročně potěší otevírací doba od 7:30.

3 tipy na neformální pokračování

Centrum Brna žije. Především v noci ožívají zahrádky okolo Jakubského náměstí a je možné, že uvolněná atmosféra přispěje k tomu, že s klientem zajdete “na jedno”. Ze všech podniků je to blízko na MHD, Liftago v Brně také jezdí, není tedy co řešit.

Bar, který neexistuje

Interiér inspirovaný starou Amerikou a drinky, které jinde nenajdete. Zdroj: Facebook Bar, který neexistuje

Podle názvu sice neexistuje, ale slyšel o něm už nejspíš každý. Stylový bar s širokou nabídkou vlastních drinků a příjemným interiérem je perfektní místo, kam vzít klienta. Pokud byste raději něco odvázanějšího, vyzkoušejte sesterský podnik Super Panda Circus.

Lokál: hlučná klasika

V Lokálu si dáte dobré pivo, ale příliš si nepopovídáte. Zdroj: lokal-ucaipla.ambi.cz

Lokály jsou v Praze, Plzni a nově i Brně. Lokál U Caipla potěší všechny pivaře, je však poněkud hlučný. Rozhodně tedy nečekejte, že zde budete probírat byznys. Pravděpodobně se totiž vůbec neuslyšíte.

Na stojáka, ale s dobrým pivem

I když je elegantní, kvůli interiéru se do Výčepu Na stojáka nechodí. Žije to venku. Zdroj: Facebook Výčep Na stojáka Jakubák

Už od brzkých odpoledních hodin se začíná Jakubské náměstí zaplňovat pivaři. Studenti i byznysmeni v oblecích postávají a posedávají kdekoli se dá a občas k tomu někdo hraje na piáno. Atmosféra ve výčepu Na stojáka je neopakovatelná a dost možná právě zde s klientem prolomíte ledy.

Máte lepší tip? Klidně se o něj podělte.