Integromat: Propojte si RAYNET se 100+ dalšími službami

 
Spojili jsme síly s Integromatem, automatizačním a integračním nástrojem od českých vývojářů. Díky němu propojíte RAYNET se stovkou cloudových aplikací.

EDIT [4. 3. 2019]: Článek jsme doplnili o videozáznam ze školení Integrace a automatizace pro neprogramátory, který najdete na konci článku.

Rozlučte se s ručním přepisováním dat z e-shopu, fakturačního systému, Google nástrojů, aj. do RAYNETu. Spojili jsme totiž síly s Integromatem, automatizačním a integračním nástrojem od českých vývojářů.

Nebojte, nemusíte umět programovat, všechny integrace a propojení si intuitivně naklikáte bez větších IT znalostí. Automatizace funguje na jednoduchém principu: „Když se něco stane, Integromat vykoná nějakou operaci.”

Představte si třeba, že pořádáte školení a registrace vám chodí přes Google formulář. V Integromatu nastavíte, že když se zaregistruje někdo nový, údaje o něm se automaticky přenesou do leadu v RAYNETu.

Prohlédněte si postup krok za krokem v našem videonávodu:

 

Školení: Integrace a automatizace pro neprogramátory

Protože nás Integromat pořádně nadchnul, připravili jsme pro vás loni školení, ze kterého máme záznam. Během pár hodin se díky němu naučíte základní i pokročilé funkce pro automatizaci každodenních manuálních činností. Mrkněte na něj.

Videozáznam ze školení

Propojením RAYNET CRM a Integromatu si usnadníte spoustu každodenních činností. Podívejte se například na 7 integračních šablon, které jsme pro vás připravili. Vše najdete na naší stránce na Integromatu.