Na Marketing Festival přivezeme ostravskou štolu i desátý SalesMajstr MeetUp

 
V Česku stěží najdete tak nabušenou akci pro lidi z marketingu, jako je Marketing Festival. A my tam nesmíme chybět! Přivezeme s sebou i kus Ostravy.

RAYNET partnerem Marketing Festivalu

V Česku stěží najdete tak nabušenou akci pro lidi z marketingu, jako je Marketing Festival. Zahraniční hosté se zvučnými jmény, vyladěný networking v nejlepších gastro podnicích a pečlivě vybraná témata, která hýbou světem marketingu. 

Marketing Festival pravidelně navštěvujeme a letos jsme si řekli, že půjdeme o krok dál a tuhle TOP akci podpoříme jako partneři. 

Pokud jste stihli ulovit lupeny na tenhle skvělý event slibujeme, že bude stát za to.

Kdy?
20. až 22. února 2024

Kde?
Brno –⁠ Janáčkovo divadlo a okolní podniky

Kus Ostravy v Brně: přijďte si zasoutěžit do hornické štoly

Jsme ostraváci tělem, duší i ploutvemi, takže na Marketing Festival přivezeme autentický kus naší domoviny – hornickou štolu. Až budete ve čtvrtek 22. února procházet Janáčkovým divadlem, nepřehlédnete ji.

Přijďte se pobavit k našemu důlnímu vozíku a prohodit s námi pár slov o životě nebo CRM (ostravský přízvuk included). A hlavně pro vás ale máme přichystanou stylovou soutěž. LOPATACUP!

Během LOPATACUPu poměříte síly v ostravském národním sportu – přehazování uhlí na čas. Po celý den budeme odvážlivcům počítat skóre a nejlepší uhlovrhači si odnesou topové ceny.

10. ročník SalesMajstr MeetUpu živě na Marketing Festivalu

Kromě ostravské kultury do Brna přivezeme i naši oblíbenou obchodní a marketingovou konferenci SalesMajstr MeetUp, která zde oslaví první kulatiny. Jako vždy představíme profíky ze světa salesu, kteří nasdílí své know-how.

Ústředním tématem tentokrát bude příznačně propojení marketingu a salesu.

Vystoupí:

SelasMajstr Meetup

K tomu přihodíme výživný networking, dobré jídlo i pití a stylový prostor brněnského kreativního hubu KUMST. Potkáme se tam ve středu 21. 2. v 18 hodin. 🙋‍♀️