Museli jsme to opravit!

 
Tentokrát pro vás máme novinky jen napůl. Místo nových funkcí jsme totiž opravili ty, které vás nejvíc štvaly. Takže odteď se už z naplánované aktivity prokliknete přímo do kalendáře, sloučíte si duplicitní kontakty, zkopírujete kolegovi URL adresu a nepotřebné záložky zavřete jediným klikem.

#1 Proklik z aktivity do kalendáře

Bylo nebylo, přišel vám e-mail s naplánovanou schůzkou, vy jste se proklikli do RAYNETu… a už jste v kalendáři hledali, kdy že ta schůzka vlastně je a co máte ten den na programu. Odteď naplánovanou aktivitu jedním kliknutím zobrazíte v kalendáři prostřednictvím tlačítka Ukázat v kalendáři. Abyste poznali, o kterou z mnoha aktivit jde, v kalendáři vám zabliká.

 

#2 Ručně psané adresy u aktivit jdou zobrazit na mapě

Pokud u Schůzek a Událostí ručně vyplníte Místo konání, nově se vám rozsvítí možnost Ukázat trasu a Ukázat na mapě.

 

#3 Slučování kontaktů

Také už můžete slučovat duplicity u Klientů, Kontaktních osob i Leadů. Převedete data ze záznamu A do záznamu B. A aby ve věcech zůstal pořádek, záznam A se po převedení smaže. Převede se kompletní Historie i některá pole z původního záznamu. Tato funkce přijde vhod například v situaci, kdy máte Klienta evidovaného dvakrát a potřebujete ho sloučit včetně jeho historie.

 

#4 Kopírovatelná URL adresa

Když nyní zkopírujete URL adresu konkrétní záložky a pošlete ji kolegovi, po kliknutí a přihlášení se mu otevře konkrétní crm záznam. Přesně tak, jak jej vidíte vy při kopírování URL.

#5 Výběr viditelných sloupců

Ve všech seznamových pohledech je nově přehlednější okno pro výběr sloupců, které chcete zobrazovat. 

 

#6 Zavření záložek na jeden klik

Pro úklid nepotřebných záložek vám teď postačí jeden klik. A je zase čisto. :-)