Obarvování kategorií, import produktů a další dvě novinky z ledna

 
Přes Vánoce jsme si pořádně odpočinuli a vyplatilo se! Novinky, které najdete v lednové verzi RAYNET CRM, opravdu stojí za to. Sledujte! :)

1. Import Produktů

Produkty už není potřeba přidávat po jednom. Odteď stačí v Nastavení stáhnout Importní šablonu, naplnit ji a zase ji nahrát zpátky. Ten samý scénář platí i pro hromadné změny produktů - když například chcete změnit popisy produktů nebo produkty přecenit.

Jestliže se vám do importu vloudí chyba, RAYNET vás na to upozorní a vy můžete šablonu po úpravě nahrát znovu. Stejně jako u jiných importů do RAYNETu.

Import Produktů

2. Barevné kategorie

Seznam klientů a dalších entit si teď můžete udělat přehlednější díky barevným kategoriím. Na výběr je šest barev. Můžete je zvolit buďto u zakládání nové kategorie nebo editací těch stávajících.
Doporučujeme této funkce využívat především u segmentace zákazníků, produktů nebo obchodních případů. Vyzkoušejte sami, jakou vizuální změnu barvičky u kategorií dokáží.

Barevné kategorie

3. Řazení podle štítků

V seznamovém pohledu nově můžete řadit položky i podle štítků. Jestliže má klient štítků více, řídí se pořadí štítků abecedně. Pokud v seznamovém pohledu štítky nemáte, stačí je tam přidat pomocí zeleného tlačítka “+” v pravém rohu seznamu.

Řazení podle štítků

4. Faktury v rámci obchodních případů

U obchodního případu jsou nově v záložce Historie vystavené faktury k danému obchodu.

Díky tomu teď v historii obchodního případu najdete vše na jednom místě - realizované schůzky, proběhlou komunikaci, zaslané nabídky i přehled faktur.

Faktury v rámci obchodních případů

Na únor toho do CRM plánujeme ještě víc. Můžete se těšit a dejte nám vědět, jestli se vám novinky líbí.