V RAYNETu jsou nově chytrá data z Merku

 
Merk.cz je největší databáze firem a firemních kontaktů v Česku a na Slovensku. Logicky jsme se proto na integraci právě s touto službou docela těšili. Obchodníkům totiž může významně pomoci. Data z Merku nově asistují při ukládání nových klientů do Raynetu a obohacují údaje vašich aktuálních kontaktů o další informace.

Našeptávání při zakládání nového kontaktu

Při přidávání nového klienta teď funguje našeptávání, takže stačí zadat pár znaků z názvu firmy a RAYNET automaticky doplní zbytek - kompletní název, IČ, adresu, kontakty, atd.

Nová záložka Ekonomické údaje

U svých aktuálních klientů nově najdete Merk tlačítko, které odkazuje na panel Ekonomické údaje. Pakliže Merk nepoužíváte, uvidíte tam základní obchodní údaje a statutární činitele firmy.

Platící uživatelé Merku díky integraci najdou přímo v Raynetu u svých kontaktů obraty, zisky, počty zaměstnanců, kontakty i zmínky v médiích. Celý výčet toho, jaká data Merk shromažďuje, najdete tady

Představení služby Merk

 

Pokud ještě Merk nemáte, můžete jej na 7 dní vyzkoušet zdarma - hodně doporučujeme, jejich databáze firem a možnost filtrovat podle velké řady ekonomických parametrů ocení všichni ti, kterými cloumá nadšení z obchodu.

No a pokud už Merk používáte, stačí v Nastavení vyplnit API klíč z Merku a obě aplikace máte rázem propojeny. Mrkněte na video:

 

Chystá se i propojení s Leady.cz

Touto integrací zdaleka nekončíme. Merk je totiž jen jednou ze služeb provozovaných firmou Imper. A právě propojení s jejich další velmi oblíbenou službou Leady.cz už je téměř na spadnutí. Věříme, že integrace s těmito nástroji dělá z RAYNET CRM ještě důležitějšího pomocníka v každodenní obchodničině.

Pokud máte další dotazy, můžete je směřovat také rovnou na email obchod@imper.cz