SalesMajstr má nové parťáky!

 
Série SalesMajstr začala vznikat 2 roky zpět. Nelíbila se nám nabídka vzdělávacích kurzů pro obchodníky v Česku. Problém byla kvalita a nedostatek online materiálů...

S Michalem Musilem (GrowJob) jsme vymysleli videokurz a následné vzdělávací meet-upy. Teď je čas posunout to dál.

Není důvod SalesMajstra nějak uzavírat, proto jsme do projektu přizvali dva nové partnery, díky kterým posuneme úroveň SalesMajstr obsahu a akcí ještě výš. Kromě Raynetu a GrowJobu se tak do příprav budou zapojovat i kolegové z Imperu - firmy, která přes deset let poskytuje nástroje obchodníkům a tisícům z nich pomáhá s akvizicí nových klientů. Mezi jejich nástroje patří Merk, Monitora a Leady.

Dalším parťákem jsou velmistři obchodu ze SALESDOCk - konzultanti a experti na řízení obchodu. Jejich know-how je obdivuhodné a dokáží jej poutavě předávat dál. Českým i zahraničním firmám pomáhají vzdělávat obchodníky, řídit obchodní týmy a to včetně umisťování interim manažerů do firem

Věříme, že se nám společně podaří vytvořit silnou platformu, která nabídne českým obchodníkům a obchodním manažerům unikátní vzdělávací obsah té nejvyšší možné úrovně.

Jestli se nám to podaří můžete posoudit velmi brzy. Na 22. dubna jsme nachystali minikonferenci na téma zahraničního obchodu. Pokud si s myšlenkou expanze do zahraničí pohráváte, měl by to být event přesně pro vás!

 

Přijdu taky