Brouzdejte mediální historií klientů přímo v RAYNETu

Brouzdejte mediální historií klientů přímo v RAYNETu
Získejte ucelený obrázek o velkých klientech, obchodních partnerech a konkurenci. Co se o nich píše v tištěných a online médiích přímo v RAYNETu. Nainstalujte si chytré rozšíření NewtonOne, které zastane práci soukromého očka.

Obchodujete s mediálně propíranými klienty? Používáte aplikaci NewtonOne nebo uvažujete o monitoringu médií? V tom případě máme dobrou zprávu – přinášíme novou integraci právě s aplikací z dílny NEWTON Media. 

NewtonOne vám ušetří čas nad sledováním dění kolem vašich klientů. Znalost jejich aktivit je totiž pro obchodníka stejně důležitá jako dobře vyžehlená kravata. Po propojení CRM a NewtonOne uvidíte u kontaktů v adresáři RAYNETu jejich mediální zmínky. 

Co integrace umí

S placeným účtem NewtonOne můžete sledovat mediální historii klientů až do roku 1996. Čerpá z českých i zahraničních zdrojů. Zjistíte například:

  • kde a v jaké souvislosti se o klientovi mluvilo nebo psalo,
  • do kterých médií poskytl rozhovor,
  • na jakých projektech se podílel
  • nebo s kým v minulosti uzavřel spolupráci.

Kompletní verze aplikace NewtonOne je zpoplatěna individuální částkou. V nastavení naleznete i variantu zdarma, se kterou máte k dispozici mediální historii za posledních 90 dní.

Jak přesně to funguje

Integrace vám zabere jen pár minut. Aplikace čerpá data z mediálního archivu a aktualizuje je pokaždé, když si otevřete záložku konkrétního klienta. 

Vyzkoušejte si monitoring médií za posledních 90 dní díky propojení RAYNETu a NewtonOne zdarma. Stačí si jen integraci zprovoznit uvnitř RAYNETu.

Koukněte na náš videonávod, jak na propojení krok po kroku: